BLOG

Últimes notícies

Croissants artesans

Publicat el 8 març 2015  - Publicat a General, Vídeos

Avui us mostrem l’elaboració dels nostres croissants, des de la pasta, el procés de laminació i la seva forma final, ja sigui de xocolata o normal. Tot el procés elaborat a Forn can Curtichs.

Gangues al carrer

Publicat el 27 febrer 2015  - Publicat a General

Dissabte 28 de febrer a Forn can Curtichs estem de gangues! Vine a degustar els nostres pans d’olives, amb tomàquet i molts més.

 

Estrenem pàgina web

Publicat el 29 novembre 2014  - Publicat a General

Benvinguts a la nova pàgina web del Forn can Curtichs.

Aquí podrás veure com elaborem el nostre pa, descobrir les nostres receptes, llegir les últimes notícies i contactar amb nosaltres.

Obert als 60’s tancarà les seves portes venent pastes de forner commemoratives al preu de 100 pessetes

Publicat el 28 novembre 2014  - Publicat a General

Després de set setmanes d’obertura al públic, l’exposició Obert als 60’s tancarà les seves portes aquest diumenge, 21 d’abril havent atret a uns 2.500 curiosos interessats en recordar el comerç berguedà dels anys 60. La clausura de l’acte es farà amb un toc especial, oferint als visitants la possibilitat de comprar una pasta de forner commemorativa de l’exposició al preu de 100 pessetes al Forn de Sant Roc.

La directora del Museu Comarcal de Berga, Alba Perarnau, es mostra satisfeta de la repercussió que ha tingut l’exposició a la ciutat, que segons assegura, ha superat les expectatives: “Des del Museu la valoració és totalment positiva: tant pel recull de documentació gràfica i material antic que s’ha aconseguit recopilar, com per la bona cooperació que hi ha hagut entre els diferents ens culturals, així com la col·laboració de l’Arxiu Comarcal i el suport que hem rebut per part dels veïns, sobretot del carrer Buxadé. A més, la població ha respòs molt bé, ja que han passat per l’exposició més persones de les que esperàvem” assegura.

Per la seva banda, el director del projecte, Martí Picas, també posa èmfasi en tot el què s’ha derivat d’aquesta exposició: “de tot plegat se n’han anat generant sorpreses com el fet que la gent hagi fet noves aportacions, les anècdotes que hem anat recollint, o el moviment que s’ha general al barri vell de la ciutat. De fet, en aquest sentit, hem rebut crítiques lamentant que alguns carrers i botigues del barri hagin quedat fora del recorregut, i això en realitat és molt positiu perquè demostra que el barri vell està viu i que cal tenir-lo en compte, però en general estem molt contents”, manifesta.

El cap de setmana dels dies 20 i 21 d’abril les portes del Forn de Sant Roc s’obriran altre cop i com a cloenda de l’exposició el diumenge 21 es farà una activitat especial. Dins l’horari normal de visita es podrà comprar una pasta de forner commemorativa de l’exposició, gentilesa del Forn Can Curtichs, al preu de 20 duros; és a dir, les 100 pessetes d’abans (de curs legal).

Els diners recaptats es destinaran a agrair de manera simbòlica la bona tasca feta pels membres del Taller Coloma, que han col·laborat durant els dies d’obertura de l’exposició fent-se càrrec de la vigilància dels diferents espais i acompanyant els visitants, que també s’han mostrat molt satisfets del bon tracte rebut.

Back to Top